Τάκος με λαχανικά και παρμεζάνα
24 Οκτωβρίου 2012
Αν σας αρέσει το μεξικάνικο φαγητό, αλλά παράλληλα θέλετε να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας, σας προτείνουμε την παρακάτω συνταγή.
2 μικρά τάκος
2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κύβους
1 αγγουράκι σε κύβους
¼ κόκκινη πιπεριά σε κύβους
¼ πράσινη πιπεριά σε κύβους
½ φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κ.σ. παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ανακατεύετε τα υλικά (εκτός από την παρμεζάνα) και γεμίζετε τα τάκος. Πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και ψήνετε για 10 λεπτά σε μέτριο φούρνο.
Γράφει: Κολοτούρου Μαρία, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc
Πηγή:iatronet.gr