Τηγανιτές πατάτες: Μάθετε πώς να τις κάνετε σούπερ τραγανές!
22 Ιουλίου 2013
Ποιος αγαπά τις τηγανιτές πατάτες;
Εύκολο, όλος ο πλανήτης. Πόσο μάλλον όταν είναι φρεσκοτηγανισμένες, χρυσαφένιες, αχνιστές και τόσο τραγανές που μπορείς να ακούσεις το «ΧΡΑΤΣ» μέχρι απέναντι.
Πώς μπορούμε να τις κάνουμε όμως τόσο κολασμένα τραγανές; Το μυστικό είναι απλό.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις βάλετε σε παγωμένο νερό μισή ώρα πριν τις ρίξτε στο τηγάνι.
Δοκιμάστε το και θα μας ευχαριστείτε.
Πηγή: queen.gr