Λαζάνια με σπανάκι, ντομάτα και πράσο
4 Αυγούστου 2013
ΥΛΙΚΑ
-
Για την γέμιση
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 450 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 400 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο
- 200 γρ. πιπεριές κόκκινες, σε μεσαίο καρέ
- 200 γρ. πιπεριές κίτρινες, σε μεσαίο καρέ
- 40 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 800 γρ. σπανάκι (μόνο φύλλα), καθαρισμένο
- 200 γρ. ντομάτα κονκασέ, φρέσκια
- 500 γρ. σάλτσα ντομάτα
- 10 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 10 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- Αλάτι
-
Για τα λαζάνια
- 300 γρ. λαζάνια
- 100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 200 γρ. σάλτσα ντομάτα
- γέμιση
- αλάτι
- πιπέρι
Για ταψί 24 χ30 εκα.1 ώρα 30 λεπτά
Πηγή: yiannislucacos.gr