Πατατοσαλάτα με γαλλικές πατάτες και βινεγκρέτ μέλι μουστάρδα
7 Αυγούστου 2013
ΥΛΙΚΑ
-
Για την πατατοσαλάτα
- 1,2 κιλά πατάτες γαλλικές
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 200 γρ. βινεγκρέτ μέλι μουστάρδα
- 50 γρ. ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 80 γρ. φινόκιο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 80 γρ. φασολάκια πράσινα, βρασμένα
- αλάτι
- πιπέρι
ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ45 λεπτάΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την πατατοσαλάταΤοποθετούμε τις πατάτες και 40 γρ. ελαιόλαδο σ’ ένα ταψί και σκεπάζουμε μ’ ένα αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στους 150°C μέχρι να μαλακώσουν.
Αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν και τις κόβουμε στη μέση.
Σ’ ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τις πατάτες με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Πηγή: yiannislucacos.gr