Το κόλπο για να μην γίνεται «πέτρα»το παγωτό στην κατάψυξη
4 Οκτωβρίου 2013
Ούτε το κουτάλι ούτε τα νεύρα σας θα σπάνε πια.
Έχετε παγωτό στην κατάψυξη, το βγάζετε και θέλετε να σερβίρετε.
Αλλά σπάει το κουτάλι και μαζί… τα νεύρα σας;
Ηρεμήστε γιατί υπάρχει κόλπο…
Απλά βάζετε το κουτί – τάπερ με το παγωτό, σε πλαστικό σακουλάκι που κλείνει ερμητικά.
Έτσι το παγωτό σας θα διατηρείται μεν, αλλά δεν θα είναι πια σκληρό.
Πηγή: didymoteicho.net