Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Θες να φας μαλακό κρέας;

24 Μαΐου 2014

Θες να φας μαλακό κρέας;

2303sym_kreas-malako

Ζητάμε συγνώμη στους χορτοφάγους, και στον εαυτό μας που δεν γίναμε ακόμη, παρόλ’ αυτά αν είναι να φάμε κρέας, τουλάχιστον ας το απολαύσουμε.

Για να γίνει λοιπόν το μοσχαρίσιο κρέας ή το χοιρινό πολύ μαλακό, μπορείς να το βάλεις από το προηγούμενο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή σε σόδα ή σε μπύρα.

Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε αυτό.

Πηγή:  ikypros.com