Μεθυσμένη μακαρονάδα
2 Ιουλίου 2014
Μία μακαρονάδα που θα γλύφετε τα δάκτυλά σας!
Τοποθετείτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο. Έπειτα, αφού πλύνετε τις γαρίδες τις προσθέτετε και τις αφήνετε να τσιγαριστούν 5-6 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι, τις ντομάτες (οι οποίες είναι κομμένες σε μικρά κομμάτια) και αφού «πιουν» το κρασί βάζετε τον ντοματοχυμό. Τα αφήνετε μέχρι να δέσουν. Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια σας (ίσως να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο). Αν θέλετε μπορείτε να τα αναμίξετε σε μία κατσαρόλα αλλιώς να τα σερβίρετε ξεχωριστά.
Καλή όρεξη!
Πηγή: cookbox.com.cy