Μανιτάρια σωτέ με Bourbon
20 Οκτωβρίου 2014
Τοποθετούμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε ενα βαθύ τηγάνι και τα αφήνουμε να κάψουν σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια,αλάτι και πιπέρι.Μαγειρεύουμε για 12-15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
Προσθέτουμε το bourbon και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, τον μαϊντανό και το θυμάρι. Ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για ακόμη 2-3 λεπτά.
Πηγή: cookbox.com.cy