Σαλάτα με σολομό, πορτοκάλι και λαχανικά με βινεγκρέτ σόγιας
28 Μαΐου 2015
Βάζουμε σε ένα μπόλ το ξύσμα απο ένα πορτοκάλι, το χυμό απο μισό πορτοκάλι, το ξύσμα απο το λάιμ, το χυμό απο το λάιμ, τη σόγια και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη.
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα κομμάτια των πορτοκαλιών σε ένα μπόλ. Προσθέτουμε τα λαχανικά και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ που φτιάξαμε.
Αφήνουμε για 10 λεπτά τη σαλάτα στην άκρη ώστε να αναμιχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με λίγο σουσάμι.
Μπορούμε να προσθέσουμε λίγη φρέσκια βαλεριάνα
Πηγή:cookbox.com.cy