Γλυκά ψωμάκια με γλυκάνισο σε σχήμα λαγού
30 Απριλίου 2016
Υλικά
- 550γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις , κοσκινισμένο
- 25γρ. Μαγιά Νωπή
- 250ml γάλα, χλιαρό
- 50γρ. ελαιόλαδο
- 1 αβγό, ελαφρώς χτυπημένο
- 50γρ. ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. γλυκού γλυκάνισο
- 6 γαρίφαλα (καρφάκια)
Μερίδες:για 6 ψωμάκια
Χρόνος προετοιμασίας:40′
Χρόνος μαγειρέματος:35′
Έτοιμο σε:1:15′
Χρόνος αναμονής:1 ώρα
Ιωάννα Σταμούλου
Πηγή: olivemagazine.gr