Ψητά παϊδάκια λεμονάτα
7 Μαρτίου 2013
1,5 κιλό παϊδάκια αρνίσια
2 λεμόνια χυμό
½ φλ. Τσαγιού ελαιόλαδο
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
2 λεμόνια χυμό
½ φλ. Τσαγιού ελαιόλαδο
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Α ναμιγνύετε το χυμό, το ελαιόλαδο, το σκόρδο λιωμένο και το δεντρολίβανο ψιλό κομμένο σε μια λεκάνη .
Α ναμιγνύετε το χυμό, το ελαιόλαδο, το σκόρδο λιωμένο και το δεντρολίβανο ψιλό κομμένο σε μια λεκάνη .
Βάζετε στη λεκάνη τα παϊδάκια και τα ανακατεύετε να πάει παντού η μαρινάδα.
Τα αφήνετε να μαριναριστούν από το βράδυ. Τα βγάζετε από τη μαρινάδα, τα αλατοπιπερώνετε και τα ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ..
Μπορείτε να ψήσετε τα παϊδάκια στο φούρνο, αφού τα βάλετε σε ταψί και τα περιχύσετε με την σουρωμένη μαρινάδα. και συνοδεύονται με χόρτα ή ρύζι.
Σερβίροντε ζεστά
Φωτογραφία: radicio.com