Κόκκινο κρέας: Μάθετε πως να το κάνετε πιο μαλακό
25 Ιουλίου 2013
Τα κόκκινα κρέατα είναι συνήθως σκληρά και αν έχετε θέματα με τα δόντια σας, δεν σκέφτεστε καν να τα καταναλώσετε, ενώ όλες οι υπόλοιπες έχετε δισταγμό για το αν το μαγείρεμα τους θα διευκολύνει τους καλεσμένους σας και εσάς σε ένα τραπέζι.
Επειδή όμως, το κατσίκι και το μοσχάρι δεν θέλει κανείς να στερηθεί, εμείς σας προτείνουμε να τα μαρινάρετε πάντα σε κρασί πριν τα μαγειρέψετε για το δείπνο και θα δείτε πόσο πιο μαλακά μπορούν να γίνουν.
Πηγή: .queen.gr