Μύδια με πράσινη πιπεριά και μουστάρδα
20 Απριλίου 2015
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα μύδια μαζί με την πιπεριά.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το σωτάρισμα έως ότου πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε ½ ποτήρι του κρασιού νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμά τους. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε έως ότου αρχίζει να δένει η σάλτσα.
Προσθέτουμε και τη φέτα και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα το μαγείρεμα έως ότου η φέτα να λιώσει ελαφρά.
Αν νηστεύουμε, παραλείπουμε την φέτα.
Μπορούμε να σβήσουμε με ούζο για περισσότερα αρώματα καθώς και να προσθέσουμε και λίγο μπούκοβο. Η πιπεριά που χρησιμοποιούμε να είναι κέρατο για πιο πικάντικη γεύση.
Πηγή:cookbox.com.cy