Γλυκοπατάτες γεμιστές με φέτα
4 Ιανουαρίου 2016
- 3 γλυκοπατάτες
- 100 γρ. φέτα, σπασμένη σε κομμάτια
- 5 κλωναράκια σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- 6 κυβάκια βούτυρο
5 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
1
Βαθμός Δυσκολίας
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Με ένα πιρούνι τσιμπάμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε στη μέση. Τυλίγουμε με ένα αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε σε ένα ταψί να ψηθούν για περίπου 50 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τελείως. Η ώρα ψησίματος εξαρτάται από το μέγεθος της γλυκοπατάτας.
- Μόλις μαλακώσουν αφαιρούμε από το φούρνο και με ένα πιρούνι λιώνουμε λίγο τη σάρκα τους. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε μέσα ένα μικρό κύβο βούτυρο στην κάθε μία και μικρά κομμάτια φέτας, και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.